Main menu

Tilbud om gratis coaching til ledere

Dansk Socialrådgiverforenings ledersektion sætter ledernes arbejdsmiljø  på dagsorden og  ønsker blandt andet  med dette gratis tilbud til ledere i Danske Socialrådgiverforening at understøtte ledernes arbejdsvilkår og give det bedste afsæt for at udøve god offentlig ledelse.

 • Ledercoaching
  Går du og tumler med en konkret problemstilling omkring dit eget arbejdsmiljø eller du er mindre præcis men har nogle udfordringer, der relaterer sig til din lederrolle. Ønsker du at arbejde med dine ledelsesrelaterede udfordringer i et helt fortroligt rum? Har du brug for et frirum til at reflektere over dig selv, dit job og dine fremtidsplaner?  Så benyt dig af dette tilbud. 
   
 • Hvad er coaching?
  Formålet er at give hjælp til selvhjælp. Samtalen skal give overblik og inspiration til selv at komme videre i egne overvejelser. Det er altid den coachede selv, der sætter dagsorden. Coachens opgave er at bruge sin viden og sine færdigheder til at hjælpe dig med at definere og fastholde dine mål, så de bliver gennemført. Coachen giver ikke svar, men benytter sig blandt andet af effektfulde spørgsmål, aktiv lytning og feedback.
   
 • Hvem er Coachen?
  Ledercoach i DS er konsulent Lone Valentin Kjær, der er uddannet jurist og har arbejdet med sparring og rådgivning af medlemmer i mere end 18 år, herunder som karriererådgiver i DS´s karrieretelefon. Lone læser pt.. en masteruddannelse i coaching og læring.
   
 • Hvor foregår coaching sessionen?
  En ledercoaching-session varer 1 -1½ time og da der er tale om forsøgsprojekt tilbyder DSsom udgangspunkt DS 1- 2 gratis samtaler. Coaching foregår som regel ved, at du kommer til en af følgende adresser Dansk Socialrådgiverforening, Toldbodgade 19 B, 1253 København K eller Dansk Socialrådgiverforening, Vesterballevej 3 A, Snoghøj 7000 Fredericia. 
   
 • Hør nærmere om mulighederne
  Hør nærmere om mulighederne - eller book et møde - ved at ringe til Studentermedhjælper Rebecca Ingemann - tlf.: 33 38 61 38, email: ri@socialraadgiverne.dk eller  Konsulent Lone Valentin Kjær - tlf.: 33 38 61 66, email: lvk@socialraadgiverne.dk.