Main menu

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et fællesskab. Sammen udvikler vi faget, og DS går forrest, når dine løn og arbejdsvilkår skal forhandles. Hvis uheldet er ude, kan du få hjælp af en af vores konsulenter.

Som medlem af DS har du mange fordele og medlemtilbud målrettet dig, som er socialrådgiver. Du får adgang til relevante kurser og arrangementer, - det gælder for eksempel Socialrådgiverdage. I DS har vi også en lang række medlemsgrupper, hvor du kan møde engagerede kolleger.

Medlemsfordele
Socialrådgiveren er DS medlemsblad, som udkommer 12 gange om året. Medlemmerne får bladet sendt direkte hjem i postkassen med de bedste historier fra socialrådgiverens virkelighed. Derudover får du tidsskriftet Uden for Nummer to gange om året.

Du kan også abonnere på "Dagens'nb" og få resuméer af nyheder fra det socialfaglige område i din mailboks alle hverdage. Tilmeld dig i Dagens'nb i selvbetjeningssystemet under ”egne felter”.

Som medlem modtager du desuden Dansk Socialrådgiverforenings online nyhedsbrev på den emailadreese, som du er registreret med i selvbetjeningssystemet.  

Endelig kan du som medlem af Dansk Socialrådgiverforening spare penge på både indkøb og forsikringer

Jeg fik hjælp af DS
Vi har samlet en række eksempler på, hvordan medlemmer har fået hjælp af Dansk Socialrådgiverforenings konsulenter eller tillidsrepræsentanter ude på arbejdspladserne. 
» Læs mere om, hvordan DS har hjulpet

Meld dig ind
Gå direkte til selvbetjeningssystemet Mit DS og blive medlem af Dansk Socialrådgiverforening. Vi glæder os til at høre fra dig. 
» Meld dig ind i Dansk Socialrådgiverforening