Main menu

Artikler om udhængning

Kommune trækker Det Sorte Register i fogedretten

Odsherred Kommune vandt i januar en injuriesag mod hjemmesiden Det Sorte Register. Nu går kommunen fogedrettens vej for at få dommen effektueret. Flere kommuner overvejer lignende sagsanlæg.

Trods injuriedom: Svært at lukke Det Sorte Register

De socialrådgivere, som har fået tilkendt erstatning på grund af injurier fra ejeren af hjemmesiden Det Sorte Register, kan ikke være sikre på at få pengene, vurderer advokat. Desuden kan en lukning af siden have lange udsigter.

Det Sorte Register dømt for injurier mod socialrådgivere

Ejeren af hjemmesiden Det Sorte Register er blevet dømt for injurier mod socialrådgivere i Odsherred Kommune. Sagen viser en arbejdsplads, som tager hånd om medarbejdere, der hænges ud på nettet, lyder rosen fra Dansk Socialrådgiverforening.

Tilsyn vægter ytringsfrihed højest i netchikane-sag

I en ny afgørelse konkluderer Datatilsynet, at Det sorte Register ikke overtræder persondataloven, fordi hensynet til ytringsfriheden vægtes højest. DS beklager afgørelsen og opfordrer arbejdsgiverne til at tage netchikane alvorligt.

Justitsminister ind i sager om net-chikane

To mænd slipper med en bøde på 500 kroner for falsk anklage om pædofili. Et flertal i Folketinget undrer sig over, at det er så billigt at krænke offentligt ansatte på nettet, og justitsministeren skal nu undersøge hvorfor.