Main menu

Ledernyt

Ledersektionen i Dansk Socialrådgiverforening holder dig opdateret med relevante nyheder inden for dit fag.  

En klar retning på arbejdet for lederne

Arbejdet i Ledersektionens nykonstituerede bestyrelse vil lægge sig i sporet på beslutningen om at sætte fokus på lederne også som medlemmer, som er en del af DS’ 2022-plan fra efterårets Repræsentantskabsmøde.

”Jeg fik en professionel samtalepartner”

En kvindelig leder i en mellemstor kommune med mere end ti års ledererfaring valgte at gøre brug af Ledersektionens tilbud om coaching hos Lone Valentin Kjær. Hør, hvordan det hjalp hende.

Anders Fløjborg tager to år til som formand

Ledersektionens formand blev genvalgt og bestyrelsen fik to nye medlemmer og en ekstra suppleant på generalforsamlingen den 7. oktober. Ledernes stemme skal styrkes på de indre linjer, pointerede formanden i sin beretning.

Tid til opgør med ’den udnyttende ledelse’

Niels Christian Barkholt, næstformand i Dansk Socialrådgiverforening, åbnede Ledersektionens generalforsamling med et oplæg om ’anerkendende følgeskab’ krydret med refleksioner om teamorganisering som løftestang for god ledelse.

Vi kan ikke længere bare hugge den gordiske knude over

Vi skal bruge vores fornuft og dømmekraft til at finde løsninger. Og det var sammen med pligtsludder og styring temaerne i et inspirerende og ganske ustyrligt oplæg fra forsker og forfatter Leon Lerborg på Ledersektionens generalforsamling.

Nyt fra formanden

Sommeren danser forude i varmedisen, men før vi skilles til en velfortjent ferie, vil jeg opsummere, hvad der er løbet gennem mine hænder og hoved som formand for Ledersektionen de seneste måneder.

Ledersektionen var med til Folkemødet

Folkemødet på Bornholm løb af stablen fra torsdag den 16. juni til søndag den 19. juni. Anders Fløjborg deltog i fire debatarrangementer.

Faglig ledelse – nu som bog

Ny bog af lektor Søren Voxted fra SDU sætter fokus på førstelinjelederens kompetencer udi både strategisk og faglig ledelse.