Få dit budskab ud! OK18-kursus for TR og suppleanter – Odense

Vær med til at sætte socialrådgiverne på dagsordenen i overenskomstforhandlingerne. På kurset lærer vi at skrive gode opslag på Facebook og læserbreve, så vi kan få vores budskaber ud til befolkningen og beslutningstagerne.

Der forhandles på livet løs om en god overenskomstaftale – og der er både varslet strejke og lockout. Vi ved, at det er afgørende for forhandlingerne, at befolkningen og meningsdannere bakker op om os offentligt ansatte. Og én måde vi kan få og fastholde befolkningens opbakning, er ved at fortælle, hvorfor vores arbejde som socialrådgivere er værdifuldt – og hvorfor vi bør anerkendes i højere grad gennem bedre løn- og arbejdsvilkår.

Kurset her er for dig, der vil være med til at sætte socialrådgiverne på dagsordenen og få dit budskab ud. På kurset lærer du at skrive læserbreve og opslag på sociale medier. Vi tager hul på selve skriveprocessen – og du får personlig feedback fra vores dygtige kommunikationsmedarbejdere.

Målgruppe:
TR og suppleanter. Obs: Der er kun 20 pladser på kurset, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet. Så tilmeld dig hellere med det samme:)

Undervisere:
Kommunikationschef Janne Tynell og journalist Bjarke Hartmeyer Christiansen

Sted:
Odin Havnepark, Lumbyvej 17 F, 5000 Odense C, Mødelokale: Fabrikken, mødelokale 7 og 8

Dansk Socialrådgiverforening yder lønrefusion og transportgodtgørelse for deltagelse i dette kursus.