Psykologi Brush-up

SDS' Psykologi Brush-Up er en dag i psykologiens tegn, hvor du får mulighed for at få opfrisket begreber inden for psykologiens verden.

Kom og hør Anja Vinsten (socialrådgiver og adjunk i psykologi), der har erfaring fra arbejdet med psykisk udsatte borgere på jobcenter, et krisecenter og Center for Seksuelt Misbrugte. Efter frokost vil psykoterapeut Line Rotenberg fortælle om relationen mellem socialrådgiver og psykiske udsatte borgere, og give nogle redskaber til, hvordan du skal agere i arbejdet med en psykisk sårbare borgere.

Der kan forekomme enkelte ændringer i programmet!

Program

09.30: Indskrivning og kaffe

09.45: Velkomst

10.00: Anja Vinsten, Socialrådgiver og psykologiunderviser

12.10: Frokost

13.00: Line Rotenberg – Hvordan skaber vi kontakt med målgruppen? Hvordan passer vi på os selv i arbejdet med psykiske udsatte borgere?

14.30: Pause m. Kaffe og Kage.

14:45: Gruppearbejde

16:30 Opsamling på gruppearbejdet

17:30 Opsamling på dagen og evaluering

18.00: Middag

20.00: Tak for i dag

Vi glæder os til at se jer!

Særligt om transport til arrangementet:
SDS Refunderer op til billigste rejseform med DSB. Det betyder vi refunderer hvad der svaret til en Ungbillet. OBS: Du kan købe ungbillet såfremt du kan vise at du er under 25 år eller at du er studerende. Læs mere om reglerne for Ung billet.

Såfremt du køre i bil refunderer vi op 1.94 kr. pr. kørt kilometer op til billigste transport form. Kører du 3 personer i bilen eller mere, vil denne transportform typisk være billigst.