Situationen på hjemløseområdet: Hvad betyder det for indsatsen for psykisk syge hjemløse?

Plads til 40 personer. Arrangementet er gratis for medlemmer af DS og Psykiatrifaggruppen.

Som det vil være en del af os bekendt har der over de seneste år været tiltagende problemer på hjemløseområdet. Antallet af hjemløse er stærkt stigende, og sammensætningen af de mennesker der er hjemløse, er under kraftig forandring. Vi har derfor inviteret leder af Kirkens Korshærs varmestuer Heinz Wolf til at holde oplæg for os om hvordan situationen aktuelt tegner sig, et bud på situationen i den nære fremtid, og med fokus på betydningen for den hjælp psykisk syge hjemløse har behov for.

Dagsorden

12.00 – 13.00 Velkomst & frokostmøde

Psykiatrifaggruppen er vært med en let frokost og lidt at drikke. Der vil være mulighed for dialog med andre socialrådgivere der arbejder indenfor psykiatrien.

13.00 – 17.00 Oplæg og dialog med varmestueleder Heinz Wolf Heinz .
Heinz Wolf Heinz er uddannet økonom fra SDU. Uddannet coach, supervisor bl.a. Har været ansat i Kirkens Korshær Odense siden 1997. Fra 2005 til nu som leder af en Dagvarmestue, Natvarmestue, stofindtagelsesrum, sundhedsrum og mobiltandlægebus. Udover ledelse af arbejdsstederne, er han repræsentant for Kirkens Korshær i udlandet, mest i Europa, arbejder med lobbyisme, fondsansøgninger og faglig udvikling i Kirkens Korshær Indholdet vil blive en gennemgang af udviklingen i hjemløsheden i DK over tid, hvem er de hjemløse? Hvad byder fremtiden på, ud fra hvad der sker i Europa! Fokus er på de psykisk syge og det hele set fra en NGO-vinkel.