Det farverige Vesterbro

Vi skal besøge Mødrehjælpen, hvor vi får et oplæg om Mødrehjælpens arbejde. Efterfølgende spiser vi på en tyrkisk restaurant i Kødbyen. Dagen slutter med en rundvisning på Vesterbro

Vi har en aftale med Mødrehjælpen, hvor vi mødes kl. 10.00. Adressen er Abel Cathrines Gade nr. 13, 1654 København V. En medarbejder vil holde oplæg om Mødrehjælpens arbejde, herunder rådgivning, fortalervirksomhed og resultater. Samtidig får vi Mødrehjælpens nye lokaler at se.

Der vil blive serveret en kop kaffe/the med tilbehør. Arrangementet slutter kl. 12.00

Forude venter en gåtur på ca. 9 minutter, hvor vi samlet går til Den hvide Kødby. Vi spiser frokost på restaurant Mangal, Flæsketorvet 50-52. Her får vi serveret forskellige tyrkiske små retter, hvoraf nogle er laktose- eller glutenfri. Drikkevarer er for egen regning.

Kl. 14 bliver vi hentet ved Mangal af 3 guider. Vi får en guidet tur på indre Vesterbro og hører om bl.a. den hvide og brune Kødby. Undervejs får vi fortalt historien om kvarterets sociale historie som både farverigt og belastet kvarter.Vi hører også om udviklingen op til i dag, hvor kvarteret har ændret status til et attraktivt kvarter med cafeliv og kulturelle aktiviteter.

Rundvisningen varer ca. 2 timer.

Deltagerpris: 135 kr.

Tilmelding:  tilmelding.oest@ourlook.dk. Der er tilmeldingsfrist den 25. september 2019.

De, der har fået plads, får besked den 26. september 2019. Hører du ikke noget, er du automatisk kommet på venteliste. Der er 60 pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Du skal ikke betale, før du har fået besked om, at du har fået plads.

Spørgsmål om arrangementet rettes til Anne, tlf. 22 50 50 45, eller Ingerlise, tlf. 29 28 34 37.

 

Arrangementsgruppen

Anne Dahl Pedersen, Brita Kjølberg, Ingerlise Jensen og Lise Madsen