Køb billigere ind

Få bonus med Forbrugsforeningen og køb billigere ind, hvis du er medlem af Dansk Socialrådgiverforening.

Forbrugsforeningen er Danmarks ældste indkøbsforening. I dag har den 200.000 medlemmer. Som medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan du blive medlem af Forbrugsforeningen.

Vi har tidligere skrevet, at det er gratis at være med i Forbrugsforeningen. Det er dog kun næsten gratis: Det koster 132 kroner om året at være med og få fordelene.

Hver gang du betaler med dit betalingskort fra Forbrugsforeningens i en af de cirka 4.600 forretninger, som foreningen samarbejder med, optjener du bonus – normalt ni procent.

Fra Star Tour til Paw Sko

Du kan spare penge på alt mellem himmel og jord – tøj og sko til børn og voksne, rejser, isenkram, bøger, hårde hvidevarer, maling, boligudstyr, computer, tv, friluftsudstyr, briller, benzin … Du kan blive klippet, du kan få bonus på telefoni hos TDC og Call Me og på autohjælp hos Falck og DK Assistance eller tage familien med i forlystelsesparker og meget, meget mere.

Og du kan få 5 procent på din lønkonto hos Lån & Sparbank.

Se hvor du kan spare på forbrugsforeningen.dk.

Du kan altid søge på fbf.dk, hvor du finder alle de forretninger, du kan handle i. Her kan du også se, hvor meget bonus du kan opnå i hver enkelt forretning.

Du kan også finde bonus mobilt – hvis du har en smartphone, og henter Forbrugsforeningens app.

Ferie med Forbrugsforeningen?

Planlægger du sommerferie? Spies, Star Tour, FolkeFerie.dk og flere andre rejsebureauer giver bonus på ferierejser til Forbrugsforeningens medlemmer. Vil du holde ferien i Danmark, kan du få bonus på ferieboliger, hoteller, kroer – og forlystelsesparker.

Læs mere på forbrugsforeningen.dk.

Status hver måned

Du afregner månedligt med Forbrugsforeningen, og dine kontoudtog kan du altid se på eKonto, hvor du kan følge med i, hvad du har køb – og hvor meget bonus du har optjent. Din bonus overføres til din forbrugsforeningskonto hvert år i december – så den kan være med til at dække dine julegaver eller andre december-indkøb.

Meld dig ind nu

Ring til os på

70 10 10 99
Hverdage 9.00-14.00

Spar ventetiden

Gå direkte til selvbetjeningssystemet Mit DS og bliv medlem af Dansk Socialrådgiverforening. Vi glæder os til at høre fra dig.

Online indmelding