Faglig viden og debat

Indholdstype

Kategori

Lad ikke sygdom spolere din ferie

Her er de regler, du skal kende, hvis du vil undgå at bruge din ferie på at ligge i sengen. Hvis du allerede er syg, inden din ferie starter, kan du vælge at udskyde ferien. Og bliver du syg, mens du holder ferie, kan du have ret til erstatningsferie.

21.06.2019

DS melder Bisidderhjælpen til bagmandspolitiet

Dansk Socialrådgiverforenings formand, Mads Bilstrup, kalder Bisidderhjælpen for en skruppelløs arbejdsgiver, der har misbrugt både borgernes og medarbejdernes tillid.

13.06.2019

Socialrådgivere advarer: Vi har ikke tid til at overholde loven

Socialrådgiverne i børne-og familieafdeling i Norddjurs Kommune har mistet ni kollegaer på otte måneder. Til gengæld har de fået to vikarer. De socialrådgivere, der er tilbage, er så pressede, at de ikke kan leve op til lovens tidsfrister, skriver Dansk Socialrådgiverforening i et bekymringsbrev til den øverste ledelse. Socialchef afviser at kende til manglende overholdelse af tidsfrister.

13.06.2019

Sådan går du på ferie uden stress

Sommerferien venter forude, men det kan være svært at nyde ferien, hvis tankerne vandrer tilbage til arbejdsopgaverne. Dansk Socialrådgiverforenings arbejdsmiljøkonsulent, Elisabeth Huus Pedersen, guider dig med fem råd til en ferie uden arbejdsstress.

13.06.2019

DS ser frem til samarbejde med ny regering

- Vi bidrager altid gerne med vores faglige viden, så politikerne på Christiansborg har mulighed for at nå frem til de bedste løsninger, siger Mads Bilstrup, formand for Dansk Socialrådgiverforening.

13.06.2019

Fem skarpe tilbud – husk at gøre brug af dit medlemsskab

Vidste du, at du som medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan få en billig forsikring og et godt lån, at du kan optjene bonus når du handler, og at du kan få gode råd om karriere og efteruddannelse og hjælp til at få den rigtige løn.

13.06.2019

Mød socialrådgiverne på Folkemødet

Igen i år er Folkemødet spækket med spændende socialpolitiske debatter, og Dansk Socialrådgiverforening er selvfølgelig at finde på Bornholm klar til at diskutere børnefattigdom, fremtidens møde med systemet, socialrådgivernes dilemmaer og meget andet. Alle medlemmer er inviteret til Dansk Socialrådgiverforenings reception torsdag 19.30 i FTFA teltet.

12.06.2019

Til september åbner den statslige kompetencefond!

... men informer gerne allerede nu dine medlemmer om mulighederne og hvordan de kan få støtte til kompetenceudvikling.

12.06.2019

Kursus for AMiR – Styrk din handlekraft som arbejdsmiljørepræsentant

Få ideer, tips og råd til samarbejdet om arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, om hvordan du kan udfylde rollen som AMiR og hvordan du får mere indflydelse på arbejdsmiljøet på din arbejdsplads.

12.06.2019

Nye tillidsvalgte siden sidst – Region Syd

Nye kommunalt og regionaltansatte TR, TR-suppleanter og AMiR i Region Syd - i perioden 10. april 2019 til 7. juni 2019.

12.06.2019

TR-uddannelsen

Du kan nå at tilmelde dig Modul 2 på den statslige TR-uddannelse.

12.06.2019

Ferietid og sygdom – hvordan er reglerne?

Hvis man allerede er syg, inden ferien starter, kan man vælge at udskyde ferien. Og bliver man syg, mens man holder ferie, kan man have ret til erstatningsferie. Læs om reglerne for ansatte i kommuner og regioner.

12.06.2019