Socialrådgiverdage 2019

Dansk Socialrådgiverforenings store fælles faglige træf, Socialrådgiverdage, afholdes i efteråret 2019 på Hotel Nyborg Strand. Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 30.-31. oktober 2019.

Call for paper – ansøg om at få din workshop på programmet

» Foreslå en workshop med en eller flere oplægsholdere

Deadline for call for paper er 31. marts 2019

To dage med workshops, oplæg og paneldebatter

Vi forventer en spændende to-dages konference med op til 800 socialrådgivere. Vi samles om mere end 50 workshops, oplæg og paneldebatter. Vi lærer af hinanden, møder nye og gamle kolleger og bringer ny viden med hjem til arbejdspladsen eller studiet.

Det er også her, du kan samles med andre  omkring faglige netværk indenfor netop dit faglige interessefelt.

Følg med her på siden for nyt om program, udstillingsmuligheder, tilmelding, m.v. – og meld dig ind i facebookgruppen Socialrådgiverdage.

Send os dine gode idéer – på mail eller i facebookgruppen

Har du forslag til oplægsholdere, workshops eller sjove kreative indslag – eller andet, som du gerne vil opleve under Socialrådgiverdage 2019? Har du nye ideer til programmets form og struktur?

Send en mail til planlægningsgruppen på SD19@socialraadgiverne.dk med dine idéer og forslag. Du kan også melde dig ind i  gruppen Socialrådgiverdage på Facebook og lave opslag med dine forslag og tanker, så andre kan kommentere og tænke videre på dine idéer.

Socialrådgiverdage 2017

Her kan du se stemningsbilleder og læse eller genlæse materialer fra Socialrådgiverdage 2017.

» Socialrådgiverdage 2017

Kontakt

Har du spørgsmål vedr. Socialrådgiverdage?

Kontakt sekretær Aase Madsen
aam@socialraadgiverne.dk
Tel. 3338 6143